mandag 11. juni 2012

Presentasjon av kandidat: Annica (styremedlem)

Jeg heter Annica Vestman, er 34 år og bor i Trondheim sammen med min to måneder gamle datter, hennes far, og våre tre hunder.

Jeg trener og konkurrerer agility, lydighet, bruks og har nylig begynt å lære om gjetingens vanskelige kunst. Vår eldste hund, en tiårig aussie, er pensjonert champion, den korthårede vorsethn på to år er i klasse 1, og jeg har en ettårig border collie på gang.

Min hundebane begynte i Stockholms Hundungdom allerede i 1989. Der satt jeg i styret, holdt kurs og ble utdannet til allmenlydighets- og agilityinstruktør. I 20-årene flyttet jeg til Östersund og startet opp Östersunds Hundungdom hvor jeg satt som leder i noen år. Da jeg ikke følte meg som "Hundeungdom" lenger, gikk jeg over til styret for Östersund brukshundklubb, og under tiden der videreutdannet jeg meg til den andre nivåen som agilityinstruktør - "konkurranseinstruktör".

For noen år siden møtte jeg en stilig trønder og fulgte kjærligheten til Norge, og her har jeg rukket å være leder i Gauldal Hundeklubb, samt sittet et år i NKKs kompetansegruppe for agility.

Jeg er utdannet innen HR, juss og økonomi, og for tiden er jeg i mammapermisjon fra jobben som kontorsjef på Yahoo! Technologies Norway, hvor jeg har ansvar for personalspørsmål, økonomi og administrasjonsavdelingen.

Mitt høyeste ønske for norsk agility er en gjennomsiktig organisasjon der det er lov å være kritisk, og der alle medlemmer har innsyn i beslutningsprosesser og mulighet til å påvirke. Jeg mener at det bør bli enklere for dommere å være aktive i konkurranse selv, og at regelverk og beslutninger skal baseres på tre prinsipper: hundens velferd, flertallets ønsker, og hva som gir norske ekvipasjer de beste forutsetningene for å bli skikkelig, skikkelig gode!