fredag 8. juni 2012

Presentasjon: Ingerid (styremedlem)
Jeg heter Ingerid Klaveness, er 27 år, og bor i Telemark. Hjemme hos meg og samboeren Sigurd bor tre klasse 3-hunder: en schipperke, en lapsk vallhund og en border collie.

Jeg har studert miljø og naturforvaltning, og jobbet som journalist og fotograf. For tiden er jeg sykemeldt på heltid. Du kan lese mer om meg på www.ingerid.no

Organisasjonserfaringen min er begrenset, men Norsk Agiliyforening er mitt initiativ og mitt hjertebarn - jeg har puslet med dette i flere år før prosjektet endelig kom på bena i 2012. Det er litt skummelt å slippe taket, men det er tross alt hele poenget - å skape en selvstendig, demokratisk organisasjon hvor flertallet styrer, uavhengig av mine egne ønsker. Hjertesaken min er vel også så enkel - jeg ønsker et åpent agilitydemokrati.