fredag 8. juni 2012

Presentasjon av kandidat: Isabelle (styremedlem)
Jeg heter Isabelle Simonsen, er 23 år og bor på Ålgård utenfor Stavanger.

Jeg har 2 Border Collier, en tispe på 6 år som jeg konkurrerer med i klasse 2 og en hannhund på 4 år som jeg tidligere har trent i bruks men som nå kun trener blodspor grunnet en sykdom han har. Jobber for tiden som markedskoordinator for Kvadrat kjøpesenter og har en bachelor i markedsføring fra BI.
Du kan lese om meg, hundene mine og agility på http://www.isabellesimonsen.blogspot.com/

Har nok ikke mest organisasjonserfaring av kandidatene men jeg har pågangsmot, er en strukturert og organisert person som kan bidra med mye til styret i denne klubben.

Årsaken til jeg har vært med å få i gang dette er fordi jeg ønsker en selvstendig, åpen og demokratisk agilitysport i Norge. En sport hvor flertallet bestemmer og alle som ønsker har stemmerett.