fredag 8. juni 2012

Presentasjon av kandidat: Lene (leder/styremedlem)

Jeg heter Lene Kristin Wilhelmsen og bor i Stavanger. Nå har jeg en ung border collie hann som starter klasse 1, men har tidligere konkurrert i klasse 3 med to cavalier king charles spanieler.

Min organisasjonserfaring er ganske lang. Jeg startet i Norsk Kennel Klubb Ungdom, var leder der i noen år og er nå i valgkomiteen i samme klubb. Videre har jeg sittet i Høgskolestyret på Høgskolen i Østfold og vært med NITO-studentene på samme høgskole. I sammenheng med styrer og utvalg så har jeg også vært med på å dra igang organisasjonen under navnet AgilityNorge.

Relevante kurs er Organisasjonskurset til Norsk Kennel Klub, Owning and Excellent Mindset gjennom Oceaneering AS og Superhelg 2009 for representanter med styreverv hvor temaer som bl.a. kommunikasjon, organisasjon og motivasjon ble tatt opp.

Til vanlig jobber jeg som prosjektingeniør i Oceaneering hvor jeg veksler mellom prosjektledelse, forbedringsprosjekt og ingeniøroppgaver.

En av mine hjertesaker er åpenhet og samarbeid. For meg er det også svært viktig å samkjøre arbeidet som legges ned i en organisasjon og legge til grunn en struktur og beslutningsprosess som bygger på nettopp dette, åpenhet og samarbeid. Det viktigste for meg er å benytte disse verktøyene for å effektivt bygge opp en organisasjon som samler agilityutøvere i Norge.