fredag 28. juni 2013

Årsmøte, nytt navn og nytt styre!

8. juni ble det avholdt årsmøte i Sandefjord. Hele protokollen med vedlegg kan man lese her: (LINK)

Det ble vedtatt at Norsk agilityklubb skifter navn til Norsk agilityforening. Vi håper at det nye navnet vil gjøre vår rolle i norsk agility tydeligere – vi er ikke en konkurrent til de lokale hundeklubbene, men ønsker å jobbe for å forbedre den overordnede organiseringen av sporten. Mer om det kan du lese her: (LINK), hvor vi blant annet har publisert et visjonært organisasjonskart.

Det ble også klappet inn noen endringer i styret. Velkommen til ny leder er Nina Hansen og nytt styremedlem Linda Stensrud! Mer om alle de som sitter i styret kan du lese under fanen «styremedlemmene».

Det nye styret har allerede hatt sitt første møte, referat fra det er også lagt ut her på nettsiden, under "om Norsk agilityforening".

Er du ikke medlem enda? Send en mail til agilitynorge@gmail.com - medlemskapet koster bare 50 kroner (25 for junior)!