onsdag 26. juni 2013

Presentasjon av styremedlem: Linda Stensrud

Jeg heter Linda Stensrud og bor i Mjøndalen med samboer Terje og min parson russell terrier Ellie. Jeg trener agility, litt lydighet, blodspor og vi kan også finnes ved et kunst hi i ny og ne.

Jeg er leder i Hokksund & omegn Hundeklubb og nestleder i NKK Buskerud. Sitter selvfølgelig også i ag komiteen i HOHK. Har vanskelig for å si nei til ting jeg brenner for og havnet dermed som styremedlem i Norsk agility forening.

Jeg er utdannet Elkraftingeniør og jobber i et sterkt mannsomminert yrke, har bodd flere år i utlandet i min ungdom og jobbet der med araberhester. Så hest har betydd mye for meg og sikkert derfor jeg endte opp med en Jack Russell som min første hund. Har selvfølgelig vokst opp med hund og da hadde vi Welch Corgie, Schæfer og en Vestgøtaspets.

Jeg ønsker meg en agility organisasjon som får et overordnet ansvar for sporten vår. En organisajon som kan utvikle sporten på en åpen og demokratisk måte.