torsdag 22. januar 2015

Disse er nominert til agilitysportens ildsjelpris for 2014

Disse fem er nominert til agilitysportens ildsjelpris for 2014.

Å levere nominasjoner har vært åpent for alle. Selve avstemmingen får derimot bare agilityforeningens medlemmer delta i. Dette blant annet for å kunne kontrollere at man bare stemmer én gang.

Nominasjonene er anonymisert. Der hvor flere har nominert samme person, har vi flettet sammen begrunnelsen fra begge.

Avstemmingen avsluttes 10. februar 2015.  • * Isabelle Simonsen - nominert for "frivillig arbeid i sin lokalklubb og med agilityuken".
  • * Marit Dagmar Wang - "Hun har oppmuntret mange nye hundeeiere på valpekurs, har hatt nybegynnerkurs i ag og ALLE skryter av hvor flink og tålmodig hun er. Nå er hun ikke aktiv , på grunn av dårlig hofte og sitter og nesten hopper av ergelse for at hun ikke får trena ag. Marit er ærlig og snill og derfor syns jeg hun fortjener dette.".
  • * Lars Olav Torvik - "for alt arbeidet med agilitydb.no Det er ikke få som bruker denne databasen. Den tjener som oversikt og orden på egne resultater, og inspirasjon til sammenlikning med andres."
  • * Peter Holmberg - "For innsatsen for agilitylandslaget 2014. Peter har vært en sentral støttespiller for oss utøvere. Han har villig delt på kunnskap, engasjement og tiltro. Uten ham ville ikke verken samlinger eller mesterskapsreiser vært det samme."
  • * Solveig Trippestad -  "Har holdt på med agility siden 1992 og vært agilityinstruktør siden 1995. Hun har vært aktiv i flere klubber, holdt masse kurs og spredt agilitykunnskap og -glede i mange år. På hjemmesiden hennes finnes et hav av informasjon, baner også videre. For det fortjener hun ildsjelprisen."

Vi gratulerer de nominerte!